ዝርዝር ሁኔታ:

EAL - የመግቢያ ስርዓት - 4 ደረጃዎች
EAL - የመግቢያ ስርዓት - 4 ደረጃዎች

ቪዲዮ: EAL - የመግቢያ ስርዓት - 4 ደረጃዎች

ቪዲዮ: EAL - የመግቢያ ስርዓት - 4 ደረጃዎች
ቪዲዮ: 4 ውጤታችሁን ለማሻሻል የሚረዷችሁ ዘዴዎች | 4 Tips to score A+ | KB ኬቢ 2024, ሀምሌ
Anonim
EAL - የመግቢያ ስርዓት
EAL - የመግቢያ ስርዓት

መግቢያ

Vi ሃር valgt ዐግ ላቭ et adgangskontrol ሥርዓት, ሶም በኩል Arduino kanstyres Med brikker ዐግ kort. የእሷ bestemmes det hvem ደር skal አላቸው tilladelse til at komme igennem en specifik dør. Dette lagers i en ጎታ, ሶም vi ሃር oprettet. እኔ databaseasen er specifikke bruger oprettet og knyttet til en bestemt “Nøgle” ፣ på den måde har man altid overblik over hvem der har været igennem døren og hvornår. Dette kunne f.eks. være brugbart i forbindelse med tyveri eller lign. ዴን tilknyttede hjemmeside ሰጪ ለ mulighed በ se hvem der sidst har været igennem døren, og endvidere er det muligt at låse døren op direkte FRA hjemmesiden.

ደረጃ 1: Arduino Opkobling

አርዱዲኖ ኦፕኮብሊንግ
አርዱዲኖ ኦፕኮብሊንግ
አርዱዲኖ ኦፕኮብሊንግ
አርዱዲኖ ኦፕኮብሊንግ

አንቬንቴ komponenter:

ንገልብሪክ

Nlekglekort

አርዱዲኖ ሜጋ 2560።

RFID-RC522.

LED (rød, blå, grøn)

የዳቦ ሰሌዳ።

Ledninger.

ለአመራር አቀማመጥ -

አርዱinoኖ: ፒን GRD-RFID-RC522: ፒን GRD

አርዱinoኖ: ፒን 3 ቪ-በመጋገሪያ ሰሌዳ በኩል-RFID-RC522: pin 3V

አርዱinoኖ: ፒን 50-RFID-RC522: ሚስማር MISO

አርዱinoኖ: ፒን 51-RDID-RC522: MOSI ን ይሰኩ

አርዱinoኖ: ፒን 52-RFID-RC522: ፒን SCK

አርዱinoኖ: ፒን 53-RFID-RC522: SDA ፒን

አርዱinoኖ: ፒን 5-በመጋገሪያ ሰሌዳ በኩል-RFID-RC522: ፒን RST

አርዱinoኖ: ፒን 6-በመጋገሪያ ሰሌዳ በኩል-RFID-RC522: ፒን GRØN på LED

አርዱinoኖ: ፒን 7-በዳቦ ሰሌዳ በኩል-RFID-RC522: pin RØD på LED

አርዱinoኖ: ፒን 8-በመጋገሪያ ሰሌዳ በኩል-RFID-RC522: BLÅ på LED

ደረጃ 2: Arduino Programmering

አርዱዲኖ ፕሮግራሚንግ
አርዱዲኖ ፕሮግራሚንግ

Arduino programmeringen er lavetud FRA en anden ሞዴል til brug af RFID’en. የዴን ሞዴል ሃር ቪ tilpasset og rettet så den passer til vores የመግቢያ ስርዓት። ዴር er blevet ændret på hvilke data den skal sende op til databasen. Endvidere er der blevet programmeret og tilføjet funktionen til at låse op fra hjemmesiden da døren bliver styret gennem Arduino. ደ ዳታ ሶም አርዱinoኖን skriver i monitoren ፣ er de data den ላኪ videre til Node-red og videre til Databasen. ፐሮግራም አፍ ፕሮግራሜሪገን የእሷን på siden ያገኛታል።

ደረጃ 3: ደረጃ 3 መስቀለኛ-ቀይ

ደረጃ 3 መስቀለኛ-ቀይ
ደረጃ 3 መስቀለኛ-ቀይ
ደረጃ 3 መስቀለኛ-ቀይ
ደረጃ 3 መስቀለኛ-ቀይ
ደረጃ 3 መስቀለኛ-ቀይ
ደረጃ 3 መስቀለኛ-ቀይ

መስቀለኛ- RED er et ፕሮግራም ሶም brugestil በ forbinde forskellige enheder Med hinanden. Det er herfra at Arduino og databasen har forbindelse til hinanden og det er også her Arduino’en er koblet op på hjemmesiden. Det er muligt at sende informationer begge veje, det afhænger ውሻ አፍ hvordan ሰው ሃር opsat ደ forskellige funktioner.

Vi bruger vores Node-RED til at sende de data som Arduino’en viser i forbindelse med når nøgle brikkerne føres forbi RFID-RC522 scanneren ፣ til at sende til Databasen. ያደርመሬ ቡርጌስ ዳታተኔ ኑር ደር ስካል skrives på hjemmesiden hvem der logger ind eller hvis man skal åbne døren fra hjemmesiden.

Beskrivelse af valg

እኔ venstre ጎን af menuen ሃር ሰው forskellige valgmuligheder, hver funktion er designet til በ kunne noget forskelligt, eller kommunikere med forskelligt Hardware. Herunder vil der være en beskrivelse for, hvad de funktioner vi ሃር valgt bruges til.

ሶም vist på billedet har vi til venstre en start funktion der hedder Serial. ዴንስ funktion er በዴን læser data'en FRA en specifik ወደብ. የእሷ ሃር vi programmeret den til at se på data'en som den modtager på en bestemt USB-port. Det er her Arduino'en er koblet til. De data som Arduino'en ላኪ vil blive modtaget på denne port af Node-Red.

ተከታታይ funktionen er ተቀመጠ sammen med 3 forskellige funktioner. Øverst har vi valgt en funktion der derder አርም ፣ በፎንæል hvilke መረጃ ሰጪ ዴን får ind ፣ i højre side er findes fanen Debug. Nerbner man Debug'en vil der her stå de informationer den får ind fra Serial funktionen.

Strengen i midten, bestående af 2 elementer, er sat i forlængelse med hinanden, der har vi vi først en Funktion. እሷን በ vi beder den om om at sende de data'er som den får ind videre. Den sidste funktion på den streng er den der hedder MYSQL. Det er den som er kodet til at vide hvor Funktion skal sende de data'er hen som den får ind.

ሶም sidste led på strengen fra Serial har vi Tekst funktionen. Det er den som bruges til at skrive til Dashboard/Hjemmeside.

ደረጃ 4 - ደረጃ 4. የውሂብ ጎታ

ደረጃ 4. የውሂብ ጎታ
ደረጃ 4. የውሂብ ጎታ

በ Login systemet virker optimalt ፣ er der tilknyttet en database ፣ ሶም ለ oplysninger FRA kontrol panelet። ደ መረጃ ሰጪ ሶም ዴን modtager er ofte nogle lange numre, da de repræsentere navnene på nøgle brikkerne. Det er her inde inde i databasen vi knytter de forskellige nøgler til forskellige brugere. እኔ tilfælde har vi bygget databasen op med 2 forskellige tabeller vores. ዴን ene tabel er hvor ሰው opretter navn, adresse, sted. እኔ den anden tabel er der BrickID, Tid og sted. Det er denne tabel som er tilknyttet መስቀለኛ-ቀይ። Når Arduino'en ላኪ ሳይን መረጃ ind, så bliver de modtaget i denne tabel. Hvis man ønsker at vide noget omkring en bestemt person så skrives navnet på personen i et program, som er tilknyttet databasen, i dette tilfælde er det Visual Studio. የእሷ kan ሰው skrive navnet på den person som man ønsker at se data på. የእሷ vil oplysningerne om brugeren fremgå sammen med det tilknyttede BrickID FRA den anden tabel. ደርመድ ቪል ዴን ቪሴ tidspunkterne hvor brugerens brik er blevet brugt til at åbne døren. Det kunne f.eks. også være man søgte på et specifikt tidspunkt, her vil den så fortælle hvilken person der har været på stedet på det givende tidspunkt.

የሚመከር: