ዝርዝር ሁኔታ:

Bosch El Süpürgesi: 3 ደረጃዎች
Bosch El Süpürgesi: 3 ደረጃዎች

ቪዲዮ: Bosch El Süpürgesi: 3 ደረጃዎች

ቪዲዮ: Bosch El Süpürgesi: 3 ደረጃዎች
ቪዲዮ: EasyVac 3 2024, ሀምሌ
Anonim
ቦሽ ኤል ሳüርጌሲ
ቦሽ ኤል ሳüርጌሲ

ቦሽ ኤል ሳüርጌሲ ፣

Çoğunlukla küçük kırıntıları ortadan kaldırmak için kullandığımız süpürge, boyutu sayesinde evlerde tercih edilen bir görev görüyor.

ደረጃ 1: አል

አሊ
አሊ
አሊ
አሊ

İki ana parçadan oluşan makinenin ön bölgesinde toz torbası ve filtresi bulunurken arka arka kısmında batarya ve ሞተር aksanları bulunuyor. Bir tuş sayesinde ortadan ikiye kolayca ayrılabilen süpürgede filtre ve toz torbası kolayca çıkarılabiliyor. Fakat toz torbasının küçük olması kullanım açısından istenilen verimi sağlayamıyor.

ደረጃ 2-ሞተር-ፒል

ሞተር-ፒል
ሞተር-ፒል
ሞተር-ፒል
ሞተር-ፒል
ሞተር-ፒል
ሞተር-ፒል

አርካ አክሳና geldiğimiz zaman ኢሰ ሞቶሩን ve bataryanın bu bölgede olduğunu görüyoruz. Parçaların sağlam bir şekilde korunması için altı köşeli 3 vida sayesinde kapalı tutulduğu göze çarpıyor. Isinerisinde ise hava çekimini sağlayan şarj edilebilir 3 adet pil ve çekimi sağlayan motor buluyor.

ደረጃ 3: ልጅ

ወንድ ልጅ
ወንድ ልጅ

Süpürgenin tüm parçalarını ayırdığımız zaman ortaya çıkanlar ise, -3 parçadan oluşan dış kabuk

-Dış kabuğu bir arada tutan altı köşeli 3 adet vida

-ቶዝ ቶርባስ vet filtresi

-3 adet şarj edilebilir pil

-የፓይለር ኢል ሞተር አራሲንዳዳኪ ባላንታıይ ሳላሊያን ባıር ተናጋሪ

-ሞተር ve motoru koruyan plastik aksan

Bosch El Süpürgesi, şarj edilebilir piller sayesinde elde edilen enerjiyi motora aktararak hava çekimi sağlıyor. ቡኑን ሶኑኩንዳ ቶዛላር ቶርባዳ ቶፕላንıየር ve filtre sayesinde tozların motora gelmesi engelleniyor. Düzenli olarak toz torbasının temizlenmesi ve pillerinin şarj edilmesi gerekiyor.

የሚመከር: